FESTRATS - A fesztiválpatkányok csatornája

A gonzó újságírás atyjának, Hunter S. Thompsonnak szellemiségét megőrizve igyekszünk beszámolni a hazai fesztiválok legjaváról. Bohém, kötetlen, s nem egyszer szókimondó élménybeszámolók tarkítják élvezetes fesztiválkalauzunkat.

Facebook oldalunk

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Quimby Csodaországból

2013.08.10. 01:09 :: bobbobi

A STRAND szervezői régóta titkolnak egy különös meglepetésfellépőt, aki majd az esti tűzijáték után kezelésbe venné a szórakozó fiatalokat. Találgatások itt, megérzések ott, de végül csak kibújt a szög a zsákból: augusztus 20-án a nagyszínpadot nem más veszi kezelésbe miiiint aaaaa QUIMBY! 

Tény, egy Parov Stelar vagy más külföldi fellépő simán két vállra döntött volna bárkit, de mivel ismerjük a Quimby kiszállási díját, na meg persze tisztában vagyunk vele, hogy teltházas koncertet fognak így is nyomni, azt hiszem egy szavunk nem lehet, sőt, inkább már várjuk is, mennyire fogják majd odatenni magukat a srácok.

Az elővételes jegy móka már sajnos véget ért, de az árak még mindig elégé földhöz ragadtak, bérletet 11.900 Ft-ért, napijegyet 6.500 Ft-ért lehet váltani, akár a helyszínen is! Kempingjegy váltása a sátrazó nomádoknak kötelező (ez durván 2 rongy), viszont ha idén már VOLTál Sziget vagy VOLT fesztiválon, a karszalag felmutatásával nyert ügyed van és ingyen élvezheted a sátor nyújtotta kényelmeket. 

A szervezők gyakran hangoztatják, hogy fenntartják a műsorváltoztatás jogát (és eléggé sokszor élnek is vele), ezért érdemes figyelgetni a fesztivál Facebook oldalát, de igazából rendkívül segítőkészek és tényleg bármilyen kérdésre szívesen válaszolnak, ha a megfelelő hangnemet ütöd meg. 

Jegyeket a zsebbe, sátrat fel és 8 nap múlva találkozunk!

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál augusztus 2013 festrats Nagyon Balaton STRAND

A bejegyzés trackback címe:

https://festrats.blog.hu/api/trackback/id/tr405454453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása