FESTRATS - A fesztiválpatkányok csatornája

A gonzó újságírás atyjának, Hunter S. Thompsonnak szellemiségét megőrizve igyekszünk beszámolni a hazai fesztiválok legjaváról. Bohém, kötetlen, s nem egyszer szókimondó élménybeszámolók tarkítják élvezetes fesztiválkalauzunkat.

Facebook oldalunk

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Interjú a képzeletbeli EFOTT-tal

2013.05.27. 20:53 :: bobbobi


Micsoda?
     EFOTT fesztivál 2013

Hol?
     Zánkafürdőn

Mikor?
     2013. június 25-30.

Miért?
     Mert idén a Corvinus szervezi és tuti király buli lesz. Balaton part, bikinis lányok és a vizsgaidőszak után meg pláne extrém jól esik minden nemű zenei mulatság.

Kikkel?
     Ott lesz a Faithless (dj set & Live PA), a Quimby, Deniz Koyu , a Tankcsapda, Kosheen DJs, Danny Avila, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a Punnany Massif, a N.O.H.A., Supernemék , az Irie Maffia, az elengedhetetlen Korda Gyuri bácsi, a Subscribe srácok, Anna a Barbikkal, az ír kocsmazene hangulattal pedig a Paddy and the Rats mozgatja át a közönséget na és persze sokan mások is színpadra lépnek majd, szigorúan a hazai zenei élet legjavából!

Hogyan?
     Ha nem bírod a tömegközlekedést, válaszd a telekocsi módszert; a szervezők idén gondoltak a kényelemre és az EFOTT kulcsszóval könnyen megtalálhatod a még szabad helyeket, vagy ha te is kocsival mész, felajánlhatod a helyeket a dekoratív egyetemista hölgyeknek.
     Akkor is mákod van, ha nem jut neked hely a légkondis verdákban, hiszen dölux vonatok biztosítják majd az eljutást az EFOTT-ra. Nem… semmi extra különjárat vagy ilyesmi, de a MÁV jóvoltából a mozdonyok nagy része lelassít Zánkafürdőnél, jobb esetben meg is áll, lényeg a lényeg: az állomástól már csak egy köpésnyire van a fesztiválbejárat, ami még lábbusszal, 90°C tikkasztó hőségben is járható táv.

Mennyiért?
     Hetijegyet június 21-ig 17.490 Ft-ért válthatsz, de ha még a diákéveidet taposod, ujjonghatsz örömödben, hiszen akkor neked a mókázásod csak 15.490 Ft. A házigazdák (Corvinus hallgatói diákigazolvánnyal) 12.490 Ft-ért válthatnak karszalagot, a zánkai lakókat ugyan ez a baráti ár illeti meg, az ittas hallgatók elviseléséért cserébe. Ha elhúzódnak a vizsgák / szemét a főnök, a hétvégi jegy még akkor is simán belefér, bár fajlagosan kicsit drágábban, de 10.990 Ft-ért pénteken és szombaton is korlátlanul megadhatod a módját az ereszd-el-a-hajamnak.

Spórolás?
     Az EFOTT staff ragaszodik a hallgatóbarát árakhoz, a kemping és a sátorozás is ingyenes, árnyékos helyek garantálva! A helyszínen se kell majd meglepődnöd, a kiemelten jó fej szervezőcsapat ragaszkodik a pénztárcabarát árakhoz a helyszíni árusítóknál is, az hogy te pedig mennyi arcot hívsz meg egy körre, csak rajtad múlik ;)

Nem mehetnék mégis ingyen?
                Ha elégé gyorsan pörög a nyelved, a turbószáj applikáció még él, simán bedumálhatod magad ez hétre a Balcsira!

 

 

EFOTT- Csak szabadon!

 

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál június 2013 festrats EFOTT

A bejegyzés trackback címe:

https://festrats.blog.hu/api/trackback/id/tr505319514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása