FESTRATS - A fesztiválpatkányok csatornája

A gonzó újságírás atyjának, Hunter S. Thompsonnak szellemiségét megőrizve igyekszünk beszámolni a hazai fesztiválok legjaváról. Bohém, kötetlen, s nem egyszer szókimondó élménybeszámolók tarkítják élvezetes fesztiválkalauzunkat.

Facebook oldalunk

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

34 nap Hegyaljáig!

2013.05.23. 00:01 :: bobbobi

34 nap. Bizony, már kevesebb, mint 5 hét és kezdődhet az egy heti ereszd-el-a-hajam csapongás a kedves Hegyalja Fesztivál jóvoltából. És hogy mivel kecsegtet a staff az idei mókázáson? Nézzük csak:

1. Tuti király line up
Ki ne akarná egy olyan fesztiválra elszórni a pénzt, amin olyan nevekkel találkozhat, mint Slayer (USA), az Ensiferum (FIN), Scooter (D), az Every Time I Die (USA), The Devil Wears Prada (USA), Skindred (UK), a Between The Buried And Me (USA), az Asking Alexandria (UK), a Down (USA) és Newsted (USA)?! És ha ennyivel nem érnéd be (mert miért is érnéd...), kedvedre válogathatsz majd a hazai fellépők legjavából, többek közt fellép majd a road, a mindig vidám Fish! zenekar, az elengedhetetlen Paddy and the Rats, a Kiscsillag, a Subcribe (remélhetőleg már az új albummal), a The Grenma és az Irie Maffia. Ha még mindig húzod a szádat, ezt hallgasd: több évnyi kihagyás után újra Quimby a Hegyen! Eléggé frankó, nem?

2. Kedvezménykedvezménykedvezmény
Ha diák vagy, máris örülhetsz, hiszen 4.000 Ft kedvezménnyel válthatod meg a jegyed, 14.900 Ft-os baráti áron. Ha esetleg már túladtál a diákéveken, de Szabolcs-Szatmár-Bereg vagy Borsod-Abaúj-Zemplén megye állandó lakóinak körét tarkítod, szintén mázlid van, hiszen az idén életbe lép a Mi fesztiválunk akció, melynek keretein belül a lakcímkártyádat felmutatva szintén a fent említett áron juthatsz hozzá az édes fesztivál élményhez.
SŐT! Ha kecskeméti vagy, az idei bérleted árát el is felejtheted, mert e szervezők ennyire jóarcok. Lakcímkártya+személyi és már meg is van az ingyen karszalagod és a tuti sátorhelyed. A határokon túlról Beregszász, Székelyudvarhely, Dunaszeredahely és Szabadka lakói örülhetnek együtt ugyanígy az ingyen fesztiválért. A lakcímkártya itt gondot okozhat (ezt már többen jelezték a Hegyalja Fesztivál Facebook oldalán, további infó ott kérhető), de ezért a soha vissza nem térő lehetőségért megéri utánajárni ;)

3. Fesztivál-rezsicsökkentő akció
Mindannyian tudjuk, hogy a bérlet csak a fele a fesztivál költségeinek, hiszen Tokajba valahogy el is kell jutni, ott fogyasztani illik, túrázni, művelődni és azért valljuk be, a pénztárcánk ezt nem mindig díjazza. De most figyelj: a MÁV idén is 50% kedvezményt biztosít, ha Tokajig zakatolsz. Útiköltség felezve. A szervezők a nyakukat tették rá, hogy az italárak a tavalyihoz képest semmit se változnak. Egy korsó sör még mindig csak 390, sőt a tavaly befuccsolt fesztiválkártya módszer is félbe marad és visszatérünk a jó erős készpénzhez. Kényelmi díj eltörölve, italárak a mélyben. Zavart a fizetős kemping és a tűző nap? Idén 2 hely közül is választhatsz: a kibővült Motoros kemping és a megszokott Hegyalja Fesztivál kemping is a rendelkezésedre áll, de a rezsicsökkentés jegyében szigorúan INGYEN. És még mindig nincs vége…

4. Fesztiválbérlet saját formára szabva
Ha a főnököd nem díjazza az egy hetes szabit, nem kell elkeseredni, a hétvégi bérlettel pénteken és szombaton még megadhatod a módját a bulizásnak és nem kell kifizetned az egész hetet feleslegesen.  12.900 Ft a legmenőbb hétvégéért? A főnök se fogja elhinni!
Volbeat koncerttel hangolódnál a fesztiválra? Az anyagiak ne fogjanak vissza, hiszen most a koncertjegy és bérlet 30%- os kedvezménnyel, 22.300 Ft-ért a tiéd lehet. Ilyen csoda csak egyszer történik egy nyáron, kár lenne kihasználatlanul hagyni.
Kombinált bérlet a fesztivál igazi szerelmeseinek: Hegyalja-Fezen duó 25.700 Ft. Igen..igen… Jól látod. Ez visszabontva nagyjából 3.000 Ft/nap és a FEZEN elhozza nekünk a Deep Purple-t, a Fear Factory-t és a N.O.H.A.-t is. Ha máris viszket a tenyered, ne habozz, a kedvezményes jegyárak június 16-ig tartanak!

Hegyalja fesztivál 2013 - igazi fesztivál, igazi arcoknak!
[mert nincs menőbb a megzenésített nyaralásnál]

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál 2013 Hegyalja

A bejegyzés trackback címe:

https://festrats.blog.hu/api/trackback/id/tr515299834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása