FESTRATS - A fesztiválpatkányok csatornája

A gonzó újságírás atyjának, Hunter S. Thompsonnak szellemiségét megőrizve igyekszünk beszámolni a hazai fesztiválok legjaváról. Bohém, kötetlen, s nem egyszer szókimondó élménybeszámolók tarkítják élvezetes fesztiválkalauzunkat.

Facebook oldalunk

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Exkluzív: Yonderboi csak 3 fesztiválon!

2012.05.23. 13:45 :: FESTRATS

Mindössze három fesztiválon, a VOLT-on, a Heineken Balaton Soundon és a jubileumi Szigeten lesz idén nyáron látható és hallható az “Év hazai elektromos zenei produkciója” díjjal nemrég kitüntetett Yonderboi. A világon a legismertebb és legkedveltebb hazai elektronikus zenei eladó nem tervezett fellépést az idei évben, a Yonderboi In-House néven futó háromállomásos turné kizárólag a fesztiválszervezk rábeszélésének köszönhet.

A Splendid Isolation turné utolsó hivatalos koncertje 2007 szén volt egy holland fesztiválon, és azóta, néhány exkluzív DJ fellépéstl eltekintve, nem volt színpadon, így igazi szenzációnak számít, hogy öt év után ismét színpadon láthatjuk Yonderboi-t, aki Passive Control címmel nemrég jelentette meg harmadik albumát.

yonderboi.jpgMint köztudott, a nemrég Fonogram-díjjal jutalmazott mvész igencsak megválogatja azokat a helyeket – legyen szó Magyarországról, vagy külföldről -, ahol fellépést vállal. 2012-ben kizárólag három fesztiválon, elsőként a soproni VOLT Fesztiválon, majd a zamárdi Heineken Balaton Soundon, végül a jubileumi Szigeten lép színpadra, természetesen mindenhol főidőben. “Fontos megjegyezni, hogy a szervezk kitartó megkereséseinek és jó rábeszél készségének nagyban köszönhet, hogy egyáltalán lesz most színpadi produkcióm.” – ad némi háttérinformációt Younderboi.

“Már javában tartanak az elkészületek, jó ideje ez van a fontossági listám élén.”- folytatja a művész. “Rengeteg dolgot kell még addig megcsinálni: jó pár dalt tervezek átalakítani és a show vizuális részét is ki kell még dolgozni ezalatt az idő alatt.” – avat be az elkészületekbe Yonderboi, aki azt is elárulta, hogy olyan msorral készül, amely az eddigi munkásságát átfogja, de egyben kicsit új oldalról közelíti meg azt. “Ezúttal a tánczene irányába viszem el a dolgot, most ez izgat a legjobban. Persze nem kell igazi “ereszd el a hajam” partira gondolni, de magamhoz képest táncos msor lesz várható. Ezért is lett a turné fedneve Yonderboi In-House.”

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál június augusztus július Sziget Volt Balaton Sound

A bejegyzés trackback címe:

https://festrats.blog.hu/api/trackback/id/tr784564698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása