FESTRATS - A fesztiválpatkányok csatornája

A gonzó újságírás atyjának, Hunter S. Thompsonnak szellemiségét megőrizve igyekszünk beszámolni a hazai fesztiválok legjaváról. Bohém, kötetlen, s nem egyszer szókimondó élménybeszámolók tarkítják élvezetes fesztiválkalauzunkat.

Facebook oldalunk

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

A patkány megeszi a békát reggelire

2014.06.20. 14:30 :: FESTRATS

A mocskosan fülledt betondzsungelből kiszabadulva mindig öröm az alföldi zöldben gázolni. Egy hét a nyárból, amikor a magyarhon legbarátságosabb fesztiválján dorbézolhat egy városi patkány.

Vigyázz Béka, mert jövünk!

Campus 0.nap-5.jpg

Idén is megrendezésre kerül a debreceni Campus Fesztivál, a legnagyobb bihari banzáj, ami fülbemászó muzsikákkal és változatos programokkal kényeztet minket az Alföld szívében.

CF_300x250.jpgImmáron hetedik alkalommal várja a fesztiválozókat 2014. július 23-27 között egy négynapos kultúr-tombolásra új helyszínen.

A fesztivál programja a lehető legváltozatosabb. A szervezők most is igyekeztek minden zenei irányzat kedvelőinek kedvezni. Garantáltan mindenki talál valami fogára valót a különböző rock, pop, metál, dzsessz, világzene, musical, elektronikus, népzene és más alternatív műfajok közül.

A palettán leginkább a hazai „ízek” vannak jelen, de abból is a legjobbak. Fellép a BRAINS, Péterfy Bori & Love Band, Odett, Anna & the Barbies, Mary Popkids, Paddy and the Rats, Subscribe, Skafunderz, Magashegyi Underground, 30Y, Quimby, Fish!, Alvin és a mókusok, Supernem, Halott pénz, és természetesen az örök kedvenc, a 25 éves Tankcsapda is zúzni fog.

Először debütál a Campuson az aranytorkú Rúzsa Magdi is, aki üde színfolt lesz a Tankcsapda előtt.

1fcc3548-3190-4ffd-a547-424e9dd1cb2e.jpg

Az idei külföldi sztárfelépő a fiatal koppenhágai zenekar, a The Asteroids Galaxy Tour, akit csak a dán Cardigansnek szoktak emlegetni.

A zenéken kívül a szokásos izgalmas programok közül is mazsolázhatunk. A stand-up-comedy előadói a Dumaszínház előadásain tornáztatják meg a rekeszizmainkat. Szövegel többek között Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Kiss Ádám, Janklovics Péter, Beliczai Balázs és Dr.Mogácsként nagy népszerűségnek örvendő Mogács Dániel. Éjszaka pedig az egyedülállónak számító filmvetítés várja a nézőt "isteni" filmekkel. Többek között Mudruczó Kornél Fehér Isten, illetve Bodzsár Márk Isteni Műszak című filmje.

Mindenkit bíztatok, hogy jöjjön el a rendezvényre, ami óázisként tündököl az alföld szívében!

CF_665x89.jpg

További információkért látogass el a www.campusfesztival.hu oldalra.

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál 2014 július festrats Campus

A bejegyzés trackback címe:

https://festrats.blog.hu/api/trackback/id/tr315393534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása