FESTRATS - A fesztiválpatkányok csatornája

A gonzó újságírás atyjának, Hunter S. Thompsonnak szellemiségét megőrizve igyekszünk beszámolni a hazai fesztiválok legjaváról. Bohém, kötetlen, s nem egyszer szókimondó élménybeszámolók tarkítják élvezetes fesztiválkalauzunkat.

Facebook oldalunk

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Irány az EFOTT!

2014.06.12. 00:51 :: Annieee

Hangulatos kirándulásra, fergeteges bulikra, színvonalas koncertekre, felejthetetlen élményekre vágysz idén nyáron? Akkor irány az EFOTT, irány Miskolctapolca!

Az igazi fesztiválőrülteknek nem igazán kell bemutatni, de a fesztiválszüzek kedvéért jöjjön néhány szó róla:

Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója méltán viseli az „ország legnagyobb hallgatói bulija” címet. Felejthetetlen bulik fűződnek az EFOTT-hoz már 1976 óta. Ám a remek zenei programok mellett a szervezők nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy fellendítsék a hallgatók kulturális- és sport életét is. Így a napközbeni programok évről-évre sokszínűbbek, és színvonalasabbak.  A fesztivál különlegessége, hogy minden évben más helyszínen kerül megrendezésre.  Idén Miskolctapolcán, és a Miskolci Egyetemen a sor, hogy vendégül lássa a szórakozni vágyókat. Lehetőségben nem lesz hiány, a Miskolctapolcai Barlangfürdő, a Csónakázó tó, a Diósgyőri vár és a Bobpálya, vagy a közeli Lillafüred is remek programnak ígérkezik a kirándulók szerelmeseinek az esti bulik előtt.

A szórakozást pedig az egyetemváros 16 hektáros zöld területén felállított több mint 8 zenei színpad biztosítja, jobbnál-jobb előadókkal. Többek között fellép a Tankcsapda, Quimby, Punnany Massif, Brains, Alvin és a Mókusok. Borsod szülöttei is képviseltetik magukat, ott lesz Majka, a Holligans, az Edda, és a Paddy And The Rats. A zúzósabb dallamok kedvelői számára kihagyhatatlan az Ossian, a Moby Dick, a Road és a Subscribe. A fiatalabb bandák közül pedig szintén Miskolctapolcán bulizik a Mary Popkids, az Ivan and the Parazol és a Halott Pénz is.

A humor és a modern költészet is nagy hangsúlyt kap a zene mellett. Az ország legjobb slammereivel és a Dumaszínház humoristáival, Janklovics Péterrel, Dombóvári Istvánnal, Mogács Dáninellel és Kiss Ádámmal is találkozhatunk.

A további programok napi bontásban megtalálhatóak már a fesztivál honlapján: http://www.efott.hu/programok/zeneiprogramok#content

Tehát július 15-20, EFOTT, Miskolctapolca! Ott találkozunk! ;)  

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál 2014 július festrats EFOTT

A bejegyzés trackback címe:

https://festrats.blog.hu/api/trackback/id/tr226295820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása