FESTRATS - A fesztiválpatkányok csatornája

A gonzó újságírás atyjának, Hunter S. Thompsonnak szellemiségét megőrizve igyekszünk beszámolni a hazai fesztiválok legjaváról. Bohém, kötetlen, s nem egyszer szókimondó élménybeszámolók tarkítják élvezetes fesztiválkalauzunkat.

Facebook oldalunk

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ilyen volt az East Fest tavaly

2013.07.08. 13:33 :: FESTRATS

Kíváncsian látogattam el Mezőtúrra, tavaly került ugyanis megrendezésre az első EastFest fesztivál. Előzetesen nem sok mindent tudtam a fesztiválról: olcsó jegyár, szokásos magyar fesztiválzenekarok, és, hogy a strand a fesztivál területén van.

Csütörtök reggel érkeztem az alföldi városba, ez amolyan nulladik nap volt. Csak pár fellépő játszott este a nagyszínpadon, máshol csak a standokon szólt a zene. Ez meg is látszott a látogatottságon, napközben csak lézengtek a fesztiválozók.

szg_3875.jpg

Az "igazi" rész a hétvége lett, megfelelő mennyiségű vendéggel. Nem kellett sokat várni a pultoknál, viszont elég ember volt új kapcsolatok megszületéséhez. Apropó, a pultról: az árak nagyon barátságosak. Ételt, italt igen jó árban mértek a fesztiválon. Amennyiben elegünk lett a fesziválkajából, úgy a városban több étteremben is egy ezresért annyit eszünk, amennyit csak tudunk.

Főleg a rap és rock zenét kedvelők találhatták meg helyüket a színpadok előtt, fellépett ugyanis a Punnany Massif, Hősök, Copy Con, Alvin és a Mókusok, Subscribe, vagy éppen a Belga. Későbbi órákban természetesen az elektronikus zene szerelmesei is rophatták Julia Carpenterre, vagy éppen Chris Lawyerre. Ennyi pénzért azt hiszem nem lehet panasz a zenei felhozatalra.

East Fest 6.jpg

Még egy pluszpont a fesztiválnak, hogy vasárnap reggel nem rángattak ki a sátorból, mondván takarodó. Elég volt este hatig elhagyni a fesztivál területét, addigra pedig mindenki kipihenhette magát valamelyik medencében.

Összességében tudom ajánlani a fesztivált, ár/érték arányban igen jó helyen van a fesztivál. Aki nem szereti a nagy tömeget az nagyon jól fogja érezni magát itt.

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál július 2013 festrats East Fest

A bejegyzés trackback címe:

https://festrats.blog.hu/api/trackback/id/tr615395995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása