FESTRATS - A fesztiválpatkányok csatornája

A gonzó újságírás atyjának, Hunter S. Thompsonnak szellemiségét megőrizve igyekszünk beszámolni a hazai fesztiválok legjaváról. Bohém, kötetlen, s nem egyszer szókimondó élménybeszámolók tarkítják élvezetes fesztiválkalauzunkat.

Facebook oldalunk

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

..SZINezd újra! :)..

2013.05.18. 06:03 :: MártuSKA

..Augusztus vége..Lassan kiélvezzük a nyár utolsó sugarait..Mosolyogva gondolunk vissza a fesztiválokon begyűjtött élményekre, de a fejünkben már ott motoszkál, hogy bizony lassan visszacsöppenünk a mókuskerékbe..Biztos ez?! :)..

..Időzíteni tudni kell és Szeged sem hagy minket a pácban, egy utolsó lélekfrissítés mindenkinek jár!.. Idén ingyenes nyitónappal, új arculattal, rengeteg koncerttel és programokkal kedveskednek nekünk a szervezők..Augusztus 20-a és 24-e között az újszegedi partfürdő ismét party-zónává avanzsál és olyan fellépőkkel várja a bulizni vágyókat, mint Ákos, a Tankcsapda, a Quimby, a The Carbonfools, vagy a Punnany Massif..Ez a lista persze folyamatosan bővül, az idő pedig fogy; érdemes követni a friss infókat a www.szin.org honlapon, valamint a Szegedi Ifjúsági Napok hivatalos facebook oldalán!.

..Össze sem tudom számolni, hányféle fesztiválon jártam eddig, de a SZIN az egyik kedvencem..Nem csak azért, mert helyben van és minden évben játszanak olyan földijeim, akikért tiszta szívemből rajongok :)………

skatchszin.jpg

..Hanem, mert mindig találok valamit, ami számomra újdonság, legyen az egy zenekar, vagy más nézőpontok és vélemények..Mert igen, bulizás közben is rengeteget lehet tanulni! :)..Tavaly például érdekes volt megtapasztalni a Napos Oldal Alapítvány sátránál, hogyan „látnak” a vakok és hogyan „hallanak” a siketek..Ha az ember kíváncsi a Braille-írásra, a jelbeszédre, vagy kipróbálná, hogyan boldogulna egy kerekesszékben, ez a tökéletes helySZIN..Mindezt mosolygós és kedves emberkék prezentálják, sokan tanulhatnának tőlük, ami az egymáshoz és az élethez való hozzáállást illeti..

naposoldal.jpg

..Napi téma a környezetvédelem és egyre jobban érezzük ennek fontosságát..A SZIN erre is nagy figyelmet fordít: sláger a visszaváltható RE-pohár, a sátorozók az infópontoknál szemeteszsákot kérhetnek, láthatunk Öko-divatbemutatót, valamint szelektív hulladékgyűjtésre és a Torontál téren biciklikölcsönzésre is lehetőség adódik..Utóbbi a napfény városának megismerésére tökéletes eszköz, tele vagyunk bicikliutakkal és imádjuk! :)..

..Imádjuk még a hangulatot, a finom fröccsöt, a Tiszát, a lángost és a cuki SZIN-es karszalagokat, mindez csak ránk vár!! :)..Erről beszélek:..

..Nem mehetek úgy haza, hogy ne térjek be kifelé menet a silent disco-ba..Őrület, amikor a tömeg fele tapsolva ugrál, miközben a másik Kft-t énekelve dölöngél..Kívülről nézve simán felér egy stand up comedy-vel :)..

..Mi jut még eszembe?..Medencében pancsolás sörrel a kézben..Röplabda-pálya a színpad mellett..Véradás a Vörös kereszt sátrában, szigorúan az első nap délelőttjén, mert utána már úgyis mindegy B)..Rocktöri Plesivel..Russkajá-ra traktorozás a porfelhőben..Arcpirító napsütés és hasonló hatást kiváltó hangok a sátortáborból..Plácido Domingo-t megszégyenítő karaoke produkciók..És soook-sok mosolygós @rc :)..

..Itt senkinek sem lesztek útban, mert „Szeged szeret!” és tárt karokkal vár!..SZINezésre fel! :)..

Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál augusztus 2013 SZIN festrats

A bejegyzés trackback címe:

https://festrats.blog.hu/api/trackback/id/tr695303571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása